Галушки з кукурудзяної крупи
Інгредієнти
1 склянка | |
2 шт. | |
Розраховано на 2 порції |
Рекомендую приготувати дуже смачні галушки з кукурудзяної крупи. До столу подайте їх з овочами, а якщо ви не постите смачно зі сметаною або м'ясним соусом.
Приготування
Кукурудзяну крупу (1/2 склянки) змолоти кавомолкою, просіяти через сито. Великі частинки використати для приготування каші.
Зварити кукурудзяну кашу на воді: на 1/2 склянки крупи візьміть 1,5 склянки води, воду доведіть до кипіння, посоліть (сіль на кінчику ножа), всипте крупу і варіть 10-15 хв., Постійно помішуючи.
Картоплю відварити і розімняти в пюре. У глибокій мисці змішайте кашу, картоплю і борошно. Спробуйте на сіль. Можна додати трохи чорного меленого перцю. Замісіть тісто.
Сформуйте ковбаски і наріжте їх на шматочки 2-2,5 см.Обсмажте у фритюрі (до олії можна додати кмин для аромату). Галушки діставати шумівкою і викладати на паперову серветку.