Запечені курячі стегенця з лимоном та чеберцем
Інгредієнти
8 шт. | |
цибуля-шалот (маленька)
|
10 шт. |
часник (зубки)
|
8 шт. |
2 шт. | |
250 мл | |
1 пучок | |
3 ст. ложки | |
Розраховано на 4 порці |
Приготування
Курячі стегенця посолити і поперчити і підсмажити до золитостого кольору на сковороді (не потрібно, щоб вони повністю були готові, на цьому етапі нам потрібна тільки золотиста, рум'яна шкірочканаприкінці додати порізану півкільцями цибулю шалот (вона просто солодша, але можна брати і звичайну ріпчасту чи червону цибулю), неочищені зубчики часнику, порізаний чебрець, один порізаний лимон (кружальцями) і сік з другого лимона та біле вино.Довести до кипіння і протушити 5 хв.
Перекласти в вогнетривку посудину і пекти в духовці біля 35-40 хв при 200℃, до готовності.
Смачного!!!