Борщ з часником
Інгредієнти для приготування: Борщ з часником
- квасоля: 300 г.
- буряк : 1 шт.
- білокачанна капуста: 300 г.
- морква : 1-2 шт.
- корінь петрушки : 1 шт.
- цибуля : 2 шт.
- часник: 5-6 зубців
- томатна паста: 1 ст. ложка
- олія: 100 мл
- цукор: 1 ст. ложка
- сметана, зелень петрушки, кропу, чорний мелений перець та сіль за смаком
Як приготувати :
Готуємо так:
1. Квасолю перебрати, помити, замочити на 10-12 годин й зварити до готовності в тій воді, в якій вона вимочувалася.
2. Овочі почистити і помити. Додати у квасолевий відвар нашатковані або натерті на великій тертці буряк, моркву, цілий корінь петрушки та одну цілу цибулину, посолити і варити до напівготовності. Потім додати нашатковану соломкою капусту, а коли борщ закипить – другу цибулю, дрібно нарізану й спасеровану на олії з томатом-пюре.
3. Наприкінці заправити борщ розтертим з сіллю часником, подрібненою зеленню кропу та петрушки і прокип’ятити ще 2-3 хвилини. Готовий борщ заправити сметаною.