Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

Суфле з картоплею і ковбасками

Інгредієнти для приготування: Суфле з картоплею і ковбасками

  • яйця - 8 шт.,
  • картопля (варена або смажена) - 150 г,
  • копчені ковбаски - 150 г,
  • молоко - 0,5 склянки,
  • сир - 60 г,
  • зелень петрушки (подрібнена) - 2 ст. ложки,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.

 

 

                                                                                                           Як приготувати 

  1. 1) Яйця змішайте з молоком, сіллю, перцем і петрушкою, збийте вінчиком.
  2. 2) Яєчну суміш розлийте по змащених маслом формочках. У кожну формочку додайте порізану картоплю і ковбаски. Посипте сиром.
  3. 3) Запікайте при 190 ° С приблизно 10-13 хвилин до готовності яєць.
  4.